Hello boys

Dama er ute på julebord i dag og drikker litt.
Etter dette kunne vi kanskje tenkt oss å hatt det artig med en ekstra mann for henne. Typen her som er hetro vil da kanskje bli med eller evnt filme (uten ansikt) til privat bruk.

Vi søker i kveld evnt noen vi kan dra til. En som er respektabel og liker å få oss til å føle oss spesielle (speasielt henne), men som også liker å kunne bruke en tøs når klærne ikke lenger er på.
Typ gentleman med et bra sted og noe å drikke på outside, men tenker "skal bli deilig å pule den unge tøsen" inside. Dama liker å føle seg spesiell, smigret og bra og gir lett tilbake for den fine gjestfriheten din

Menn med "jeg er guds gave til kvinnen, skal få ho til å komme, skal slikkes så mye, jeg lever for damenes orgasmer" mentalitet har misset poenget og vi er ikke noe for deg. Når du slapper av og bare nyter henne som en tøs slik du vil så gjør ho det samme. Ho blir stresset når andre fokuserer på hennes orgasme så fokus på å prestere gjør alt bare feil.

Noen som passer beskrivelsen så sendt oss gjerne en PM eller svar her. Bilde av minst utstyret på profilen (ikke mail,snap etc) kreves

Hilsen oss
ha en fortsatt fin kveld