Leker med fantasien om å treffe en mann.
Vi er et oppegående, pent par på 38 og 42 år som holder til i Bergen.

Det kan være noe som dette:
"Vi avtaler et møte der vi kommer hjem til deg: Du ligger i et mørkt rom, i sengen, med bare t-skjorte og boxer på...vi går inn på rommet begge to. Hun setter seg på sengen og tar hånden din og legger den på låret hennes. Hun starter å beføle deg, stryker utenpå boxeren. Du beføler henne forsiktig, bena hennes, rumpen, magen og brystene. Hun stryker på kuken din, og sniker hånden innenfor boxeren din....du hjelper, trekker den ned. Han knepper opp blusen hennes og ber henne legge et bryst over munnen din så du kan suge og slikke brystene hennes mens hun runker deg deilig og forsiktig..."

Vi er usikker på hvor langt vi ønsker å gå ettersom dette er nytt for oss. Vi tenker at vi må se an underveis der du også må være forberedt på å bare være tilskuer og synes dette er pirrende.
Hun har en fantasi om at du og han tar litt på hverandre, runker hverandre. Han er 100% hetero, men kan synes dette er spennende: Dersom du responderer på annonsen er det fint om du skriver litt om din holdning til dette.

Du må være en gentleman, diskret, renslig, oppegående. Alder 35-50.
Skriv gjerne noen ord om deg selv........
Send PM