Vi er et elskerpar som treffes av og til for sex. Gjerne på hotell eller dertil egnede plasser. Hun er 56 og jeg er 47. Vi er begge litt kraftige, men friske og i god form. Og meget kåte.

Vi trives veldig godt med hverandre, stoler på hverandre og og ønsker å sjekke ut om det er mulig å få oppfylt noen av våre felles fantasier. Vi har ingen erfaring fra dette, men vi er voksne og trygge og vet hva vi vil.

Vi søker således flere ting, men ønsker i utgangspunktet korte treff hvor sex er formålet, til felles tilfredsstillelse. Kanskje det blir bare en gang, kanskje det kan bli mange. Først og fremst ønsker vi enkeltpersoner av begge kjønn, men er ikke fremmed for å møte et par heller.

Jenter: Dere kan være enten dominante, sub eller midt i mellom. Det er mest spennende hvis du er bi. Men han sier nok ikke nei til å prøve å ta seg av enda en kvinne.

Gutter: Dere er enten vanlig hetero i trekant med fokus på henne, evt at du tar henne mens han ser på. Eller du er bi, og da gjerne litt sub.

Personlige kvaliteter er viktigere enn utseende, og med det mener vi at det er viktigere at du virker oppegående og til å stole på enn at du er sånn og slik fysisk utrustet. Og du må kunne overbevise oss om hvorfor nettopp du er rett for oss.

Diskresjon, renslighet og sikker sex er veldig viktig for oss.