Elskerinna mi er en del yngre enn meg, og kommer hjem på perm fra militæret. Vi har snakket lenge om å ta med ei lita snelle som vi kan kose oss med sammen. Min ide nå er å overraske snuppa i permen hennes... På best mulig måte!

Jeg vil først bli litt kjent med deg, preke litt sjit og kjenne på kjemien. Gjerne over en kaffe eller skype. Så vil jeg invitere dere begge til en avslappa, laidback setting, feks middag ute. Hvis kjemien fungerer vil jeg ha dere med til meg...

Vi drømmer om ei normal-sprek jente i 20-åra, med en viss sexappeal. Du må være sosial, og generelt oppegående. Og, du må kunne kline! Selv er jeg høy, slank muskuløs mens hun er slank med en herlig, sprek figur. Vi ser bra ut. Diskresjon og renslighet er en selvfølge!

Drømmen; vi kommer inn, drikker litt, kliner litt, vi kler av deg, masser deg grundig. Ryggen, låra, rumpa, mellom låra... Så henne. Jeg vil ta dere i doggy mens dere bytter på å bli tatt og bli sleika av den som jeg tar. Jeg på rygg, en rir kuken min mens den andre rir trynet mitt. Dere i 69, jeg bytter på dere.. Så lenge du er like kåt/nysgjerrig på en saftig fitte som på kåt kuk så finner vi ut av det..

Bilder er naturligvis mulig hvis du er seriøs og aktuell.

Gleder meg til å høre fra deg,

send en utfyllende pm!