Hei,

Vi er et par i midten av tyveårene som søker en hyggelig og søt jente som vil være med å utforske geometriens verden med oss, da spesielt den sagnomsuste trekanten. Vi holder til sentralt på Grünerløkka og tar deg mer enn gjerne med inn i ly for Oslo-mørket.

Ideelt sett ser vi for oss en alder mellom 20 til 30 år, men dersom du føler kallet må du gjerne sende oss en melding uavhengig av år på bena.

Vi har et bredt spekter av «kinks» vi begge er nysgjerrige på, hvor fellesnevneren er at de fleste har en rot i «bdsm» eller «ekshibisjonisme»-sjangeren. Dette trenger ikke nødvendigvis du være interessert i, da vi i like stor grad er opptatt av kos for kosens skyld, men dersom du skulle føle deg truffet av førstnevnte kan vi jo diskutere interessen nærmere. Vi er også nysgjerrig på dine interesser/fantasier, og prøver gjerne ut disse så godt det lar seg gjøre.

Dersom du kun er interessert i jenta i forholdet kan dette også være en mulighet, men gutten ønsker å være delaktig (om ikke i større grad enn å beskue akten).

I forhold til oss, så er vi veldig opptatt av anonymitet. Vi utveksler mer enn gjerne bilder med enkeltpersoner, men har ikke bilder på profilen vår da dette rett og slett ikke er noe vi føler oss komfortable med. Utseendemessig er vi begge av normal høyde og vekt, og kan beskrives som veldig norske (noe vi også er).

Vi er ikke så opptatt av utseende på jenta vi søker, da vi begge har en tendens til å finne noe digg i folk flest, men anser det viktig med en sans for humor, naturlig sjarm og en seksuell nysgjerrighet.

Sist, men ikke minst! Vi føler det er viktig å påpeke at vi på ingen måte er erfarne og vi stiller heller ingen krav til at du er det. Å sørge for at to personer har det godt samtidig er ingen lett jobb, så vi går inn i dette med en «trial and error»-holdning. Funker det så funker det, funker det ikke så er det absolutt ingenting i veien med det heller.

Vi forventer ikke mye respons (om noen), men dersom du skulle finne dette interessant så ta gjerne kontakt via melding her inne.


Trisåm.