I det siste har det utviklet seg en stygg ukultur her på Nakenprat, der det nærmest har gått sport i å henge ut brukere som poster i feil kategori. Spesielt gjelder dette forumet for kontaktannonser.

For å si det veldig enkelt: DETTE TAR SLUTT NÅ!

Brukere som poster feil, uavhengig av grunn, er riktignok et problem som har økt etter inndeling av Kontaktannonser i flere underkategorier. Men det er ikke brukernes oppgave å korrigere disse!
Ser dere feilpostede innlegg skal de rapporteres via "Rapportér"-funksjonen øverst i høyre hjørne i innlegget, slik at moderatorene får beskjed og kan flytte eller slette det. Vi gir da de aktuelle brukere en beskjed om riktig fremgangsmåte for fremtidige innlegg, slik at de ikke gjentar tabben.

Å korrigere brukere i tråden, og enda mindre å disse og kjefte på dem, fyller ingen funksjon overhodet! I beste fall fører det til dobbeltposting, fordi bruker poster på nytt annetsteds, og moderator ikke er OBS på at det første innlegget skal slettes.
Som oftest fører det ikke til noe overhodet, da mange ikke går tilbake og sjekker postene sine i ettertid.

For fremtiden vil ikke korrigering, kjefting eller andre innlegg ikke relatert til selve annonsen bli godtatt. Brukere som ikke retter seg etter dette, vil motta én - 1 - advarsel, før de bannes i kortere eller lengre perioder.
Som sagt er korrekt fremgangsmåte ved feilplasserte innlegg å rapportere disse, og la moderatorene ta seg av resten.

Merk: Dette er ikke åpent for diskusjon!