Dette er til deg jente som har lyst til å realisere noen av dine sex fantasier på en diskre, trygg og uforpliktende måte.

Vi er ett par der hun er 24 bi slank, han 50 godt i hold. Vi er vell over gjennomsnittet glad i sex i alle varianter, tester ut det meste, har en filosofi att vi må iallefall prøve det, hvis man ikke liker det, så vet man hva det er snakk om, så trenger men ikke gjøre det mer, når det finnes tusenvis av veldig tennende og gode ting, vi er vell i stand til å utfylle de fleste av dine fantasier, bortsett fra toalett sex. der har vi en sperre.

Søker en jente som kan tenke seg å kose med en anen jente i fred eller sammen med begge. Hun her er underdanig mot eldre damer, men kunne tenke seg også en yngre jente / dame å stryke på ha jente sex.

Har du ung frks og kunne tenkt deg å bli " brukt " av et par så er det også en helt klar greie. vi søker rett og slet en jente som liker sex, vil prøve ting, være en del av en sexuell greie, kanskje med tiden klare å lage en gruppe med diskre trygge mennesker som har det hyggelig og ha vill sex uten noen sperrer, men som man er trygg på.
Privat så gjør vi masse som : Dom/Sub jente/ ekdre mann spanking, bondage play rape self masse normal sex, det meste ut i fra setting og mood. i alle nivåer. Vi har også masse " lekesaker"

Tar masse bilder for å se hvordan det kan se ut, om det ser ut som det vi tenner på å se andre i.

Vi kan treffes ute eller på hotell, vi har også ( selfølgelig ) et sted hjemme.

Du kan jo iallefall ta kontakt, finner du ut at det ikke passer for deg, så blir vi ikke fornemmet, det er lov å trekke seg, det trenger ikke å gå så langt som til senga.
Men hvis du tar kontakt, så må du påberegne at du må verifisere at du er en jente på en eller anen måte, med en bilde av en pupp med en lapp som vi sier hva skal stå på. Dette er pga at det vrimler av menn her inne som tydeligvis tenner på å utgi seg som jente, som spørr om alt mulig. det får sikkert en sexuell tenning av det i mangel på å ha seg ut døra for å finne seg en egen mus.

Vell vi kan dele mer info hvis du har lyst, bare send en privat melding og skrive litt om deg, vi holder foresten til i Trøndelag. Så få i gang tastaturet, husk du lever bare en gang, hjelper ikke å sitte på gamlehjemmet å tenke på, hvorfor prøvde jeg ikke.....

Kunne vert interessant og truffet noen likesinnede par også.