Jeg og en venninne treffes med ujevne mellomrom for å leke voksenlek. Begge har litt bagasje som gjør et forhold uaktuelt, men lyster og behov må man se til likevel. I det siste har vi snakket løst om å ta med oss en jente til. Fordi jo flere man er jo morsommere blir det?

Vi blir begge 30 i løpet av året. Vi er helt vanlige, og ikke skinnende modellpene prakteksemplarer, men føler oss som normale varianter. Dog er begge ganske høye (ca 190 og 180). Hun identfiserer seg som bifil, og har vært i noe kvinnelige relasjoner.

Hun har en uforklaring myk og deilig mus som du må oppleve for å forstå, mens jeg selv føler jeg har en ganske vanlig kjepp. Ikke for stor, ikke for liten - og føler meg ganske komfortabel med å bruke den. Ser for meg at vi oppretter kontakt med deg som kunne ha lyst til å være med oss, og deretter finner ut av om kjemien er der. I så fall treffes vi hjemme hos en av oss, koser oss med noe god mat, litt godt i glasset og lager stien videre mens vi går.

Når vi har sex er vi begge to opptatt av hverandres nytelse, og utforsker hverandre litt oss imellom. Derfor vil det nok være best sjanse for topp stemning om du selv er en pleaser, og ikke bare en reciever. Du bør også være villig til å gå løs på begge to og gjerne samtidig. For det er vi med deg.

Høres dette spennende ut, kan du sende en melding og skrive litt om deg selv - så tar vi det videre med bilder og diverse etterhvert.

At du er ren og sykdomsfri er en selvfølge. Oss i mellom har vi slutta med kondomene, men dersom du blir med oss er skuffen full, så det ikke blir tatt noen sjanser.