Vi er et voksent par som hjelper unge kvinner som av en eller annen grunn har det slik at de har et anstrengt eller vanskelig forhold til sex? Kanskje du sitter med erfaringer som ødelegger? Noen synes bare sex er hysj-hysj og har alltid unngått det, andre igjen mer alvorlige grunner.

Når de unge trer inn i sexlivet så er det for mange mye glede og spenning, men selvsagt også med en viss porsjon usikkerhet, selvsagt. Det er naturlig og slik skal det også være.

Men det finnes allikevel mange unge kvinner som ikke klarer å forholde seg til sex. De opplever sex som noe tungt og vanskelig som ikke angår dem. De unngår temaet automatisk når det dukker opp, og de føler alltid at årsaken sitter hos de.
Men årsakene kan være mange, men ofte er usikkerhet, negative opplevelser, vonde erfaringer eller andre underliggende opplevelser som er grunnen.
Det kan være at du har ventet så lenge med å ta steget at alder sammen med manglende erfaring gjør at nervøsiteten ødelegger?
Uansett så kan alle de forskjellige årsakene ha like sterk effekt på den enkelte og alle må taes på alvor. Men vi ønsker å hjelpe uansett hva det er.
Vi har bred erfaring fra denne type saker og ønsket om å hjelpe er sterkt.

Felles for de fleste er at de ønsker å ha et positivt forhold til sex men de aner ikke om det i det hele tatt er mulig for de å endre dette nå. Mange gir bare opp.
Det å søke profesjonell hjelp kan for mange virke upersonlig og feil når det er slike personlige ting som skal diskuteres. Venner og familie er heller ikke de en tyr til med slike problemer.

Det er her vi kommer inn. Vi ønsker å hjelpe unge kvinner slik at de kan få et nytt og positivt syn på sex igjen.
Vi husker begge den tiden og vi er enige i at hvis vi hadde fått et lignende tilbud den gangen så ville vi sluppet mye unødvendig tull i tillegg til enkelte uheldige personer.
Vi vil starte med å bli kjent med deg og skape trygghet som igjen øker sjansen for å lykkes med å kunne nå ønsket resultat. Trygghet for deg er viktig for oss!

Noen av dere ønsker kanskje bare å stille noen spørsmål, andre derimot trenger en dypere og mer personlig tilnærming for å finne løsninger. Dette vil vi selvsagt tilpasse den enkeltes behov.
Det er viktig å legge merke til at hvis vi skal kunne klare å finne årsaken og samtidig endre dette så er det veldig viktig at du må være helt ærlig overfor deg selv og oss. Men detaljene vil vi snakke mer om hvis det blir aktuelt.

Du må være en kvinne ca 18-28 år som kjente seg igjen i mer eller mindre det vi har skrevet her. Skulle du ønske å finne ut om vi kan hjelpe deg, så må du ta kontakt med oss og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe dette.

Hvis du har spørsmål utover dette er det bare å skrive til oss.
Ønsker du å komme i kontakt med oss for å få hjelp er det bare å skrive en PM til oss så vil vi ta kontakt med deg så snart vi kan.

Vi bor i Bergen så du må bo i nærheten eller kunne komme hit. Vi reiser dessverre ikke rundt på hjemmebesøk.

Var dette noe for deg? Da er det bare å skrive!