Vi er to, en hvit mann (51 år, ca.95kg/184cm) og en svart kvinne (27 år, ca.43kg/ca. 165cm) som leker med hverandre når anledningen byr seg. (Vi er begge to gift.)

Vi er begge seksuell. Jeg (mannen) liker å gi fra meg så mye oppmerksomhet til partneren som jeg klarer. Jeg kan (bokstavelig talt) stå på i flere timer uten å sprute. Hun er multi-orgasmisk og får ikke nok pikk.

Vi liker begge to å utforske hverandre sine kropper. Sensuell olje massasje er som oftest en fin start når vi er sammen.

Nå har hun delt med meg en fantasi om bi-sex. Som en mann kunne jeg gjerne tenkt å være sammen med to kvinner - både for å se på mens jentene koser seg sammen, og for å være med etterhvert.

Vi søker en seksuelt moden kvinne - minimum 30 år ung. Av utseende, foretrekker vi normal kroppsbygning - dessverre blir ikke kraftig overvektige å komme i betraktning. Du må ha erfaring med bi-nysgjerrige kvinner. Hun vil mye, men blir nok nervøs. Du må ha forståelse for dette og hjelpe henne slappe av og nyte tiden sammen med deg. Om kroppsformen din, spiller det ingen rolle om du har store eller mindre pupper. Jeg tror vi begge ville foretrekke at du er barbert nedentil.

Anal sex er ikke en del av vår repertoar, men den kan hende at anal lek kan nytes. Regner med du skjønner forskjellen, men hvis ikke er det lov å spørre


Om du føler at du er den riktige, kan du skrive til meg på
jeger.thorshammer@gmail.com
Du finner bilder av meg på min profil. Til den riktige person, kan jeg sende bilder av henne etterhvert.

Håper at annonsen genererer interesse.
Klem