Vi er et par som søker en jente mellom 18 og 35 som ønsker å bli godt kjent med et par; vennskap + intimitet.

Ønsker en langvarig relasjon, selvsagt om kjemien stemmer.

Er åpne, sosiale og lette å være sammen med.

Hun er bifil, og går med ønsker om å erfare mer sammen med en jente. Han er hetero, og begge er godt innstilte på å bli godt kjent med en herlig jente.

Vi er inkluderende og vil gjøre hva vi kan for at du skal få det fint sammen med oss.

Har normale jobber, venner og familie. Savner en jente vi kan være intim med, samtidig som vi har et godt vennskapsforhold.

Den vi søker er attraktiv, selvsagt sykdomsfri, diskret og renslig. Vi tar gjerne et glass vin og øl, holder oss unna andre rusmidler.

Har sted vi kan møtes, liker å reise, og er sånn sett også mobile i forhold til å treffe deg om du ikke kommer fra Oslo-området.

Når det kommer til sex så liker vi alt som er godt innenfor vanlig til småfrekk sex. Har mange sexleketøy, liker sexy undertøy og småfrekke kostymer (henne). Ser gjerne erotiske filmer som er bra.

Du er leken og kåt, liker å kle deg sexy. Om du liker å gå "rett på sak" så er det greit, vi er åpne for det, men selvsagt også åpne for å bruke tid på å bli mer kjent først. Har erfart begge deler fra tidligere og alt kan fungere

Håper du som leser dette for det første; er jente, du må være single (vi søker ikke par), og "seriøs" (ikke negativt ment), men en person vi kan stole på.

Vi er gift, vi har barn (og barnepasser , og er 37 og 45 år gamle. Trener, liker å reise, turer, hjemmekos kan vel beskrive oss litt når det gjelder fritid.

Er du usikker så ikke nøl, ta kontakt, så kan vi iallefall se om det kanskje er slik at vi kan finne tonen.