Går du med tanker om å prøve jentesex, eller savner du deilig jentekos?

Du er ikke den eneste - tenker på det hver dag - og er på utkikk etter en jente som vil være min og vår helt spesielle venninne.

Den vi søker verdsetter en langvarig relasjon. Vi er veldig inkluderende, og er opptatt av at du skal ha det fint sammen med oss, i og utenfor sengen

Vi ønsker å komme i kontakt med en jente mellom 18 og 25, du må være single. Den vi søker er attraktiv, vi har lov å være litt kresne. Du er maksimalt 175 cm høy, har langt hår, er normalt slank. Du er renslig, selvsagt sykdomsfri og ønsker at dette skal holdes mellom oss.

Om du aller helst vil bli kjent med jenta først, så er det selvsagt helt greit, er gjerne mer naturlig det.

Vi lar oss tenne av alt som er deilig, og det finner vi ut av sammen. Vi liker sexy undertøy, lekesaker, sexfilmer, og er velfriserte nedentil.

Det gjør ingenting om du er uerfaren, sammen skaper vi nye erfaringer og lærer hverandre bedre og bedre å kjenne.

Som du skjønner er dette mer enn bare sex, vi ønsker også en god og herlig venninne. Den gode praten, det sosiale samværet med herlige middager og god drikke til er også noe vi verdsetter.

Om du går med tanker om noe slikt som vi beskriver så er det bare til å ta kontakt, vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Vi har et helt vanlig liv, jobber og står på. Vi er åpne, ærlige og lette å være sammen med. Om du liker å eksperimentere og ha deilig sex i trygge omgivelser så mener vi du vil få det fint sammen med oss.

Håper du skriver en Privat Melding til oss, så kan vi jo se om ikke vi kan bli mere kjent. Vi kommer ikke til å date/være med noen andre når vi har en relasjon til deg.

Bare å ta kontakt, vi gleder oss til å bli kjent med deg, og er helt sikker på at det blir en veldig positiv opplevelse for oss alle.

Mange varme klemmer!