Vi er et lekent og frilynt og ungt par som nå har bestemt seg for å opprette et sex-nettverk i Oslo. Vi har en del erfaring med hete treff allerede, som du vil se av bildene våre.

Til dette nettverket vil vi invitere både single menn, par og jenter. Tanken er at de vi tar med i nettverket vårt skal være like lekne og kåte som oss og at vi kan gjøre masse forskjellige ting sammen.

Noe av det vi tenker er gruppesex/gangbang, trekanter, sexparties, naughty turer med bil eller båt, kule temakvelder ...og kanskje noe annet vi ikke har tenkt på?

Vi er begge litt bi light og søker alle. Er du mann bør du ha et godt redskap som også funker med andre til stede. Er du jente bør du være leken trygg på deg selv og er dere et par er det jo fint dere er sånn noenlunde i form og fornøyde med dem dere er. Vi er nok litt kresne.

Vi tenker oss at vi treffes både hjemme hos hverandre eller på hotellrom når noen har det, at vi kan møtes på alt fra tre- til timannshånd og at vi utforsker og leker sammen når vi kan og vil.

Vi er opptatt av kjemi og leker bare med folk vi liker. Det er gjerne folk med humor og evne til å snakke om masse ulike ting, også det som ikke dreier seg om sex. Meldinger som "Hei. Digg. Møtes og pule"..?" ler vi bare av.

Vi liker det både mykt og litt rått og hardt, alt ettersom. Men vi elsker begge sex. Han er litt dominant, hun litt underdanig. Og det meste står på programmet...både med og uten håndjern, tau, halslenker eller for den saks skyld banan og pisket krem..vi liker det meste som er gøy og ting kan da godt være litt ut av boksen innimellom.

Har du lyst til å bli med i lekeringen vår? Da må du sende oss en litt lengre privat melding som overbeviser oss om at du bør være med...for vi mener dette seriøst, i motsetning til mange her inne, og forventer at du eller dere også gjør det.

Kåt hilsen
Livsnyterne