Jeg tenner på oralsex med min kone, både å få og gi. En spesiell lidenskap er deepthroat. Min kone greier å deepthroate meg helt ned -ikke akkurat kjempeprestasjon da pikken min er 15,5cm, men dog veldig deilig! Jeg kjenner at hele kukhodet glir ned over "knekken" i halsen og det blir veldig thight og godt.

Hvis noen har noen bilder av deepthroating de ønsker å dele hadde jeg satt stor pris på det. Størrelse på penis har ikke så mye å si, alle bilder der hun tar hele staken er superhot.

Jeg skulle ønske jeg kunne vist dere bilder men min kone tillater ikke bildetagning når vi koser oss. Men hvis noen har lyst å vise sine bilder blir jeg veldig glad.

Det mest pirrende er reverse deepthroat, altså når hun ligger på ryggen med hodet utenfor sengekanten og mannen står over henne. Denne teknikken skal etter sigende være den enkleste da halsen og munnen "står mer i vater". Men denne teknikken får ikke kona til og derfor er det litt ekstra spennende med dette da det foreløpig bare er en fantasi...