Hei, fint at du/ dere tok turen innom denne tråden.

Jeg tenkte jeg ville starte en “månedens” bilde tråd der vi har et temaord som de som vil kan ta bilde ut fra dette ordet. Jeg tenker at i stedet for en hel måned, kunne vi ha hver 14 dag som vi bytter tema. Jeg tenkte også at vi kunne ha en kåring av “månedens” bilde av alle innsendte bilder og kanskje på slutten av året eller halvåret kåret beste bilde av alle de 12/ 24 bildene.

Formålet med dette:
Tanken er å la de som liker å ta bilde av seg selv eller sine partnere har en litt morsommere måte å dele sine bilder med her på nakenprat. Jeg har sett en del mennesker som legger ut bilder på sine gallerier, men hvorfor ikke dele de med oss andre gjennom en morsom og utfordrende måte.

Hva for bilder tenker jeg på:
Jeg tenker at tema for perioden kan tolkes ut fra hva du legger i ordet. Det er ikke noen mer riktig måte å tolke på en hva man selv legger i det. Dette gjør det litt mer spennende og at man får et vidt spekter med hva for bilder som kan delta. Tips hvis man står stille eller ikke får noe inspirasjon er å ta et googlesøk.

Hvordan delta:
Man kan delta med å laste opp bilde til denne tråden med en kort beskrivelse hvis man ønsker det. Det er også mulig å dele en link til sin egen bildegalleri, blogg, hjemmeside etc. Men det beste er å samle de her på denne tråden så alle som vil være kan få gleden av å dele sine kreative innslag.

Regler:
Bilde må være ditt eget (Fint om man kan datostempelet det med et stykke papir eller noe annet form for bevis med brukernavn her på nakenprat),
Tre bilde per deltager,
18 års aldersgrense,
Bilder av andre personer uten deres samtykke er ulovlig,

Og ikke glem regler som er her på nakenprat!

---

Jeg håper dette høres spennende ut for de som er interessert, og at dere tar utfordringen på en leken og kreativ måte. Er det noe som du føler du kan delta med eller lurer på så ta kontakt.

Mvh; Ambula

Første tema: Voyeur

Neste tema vil komme 01. juni 2013. Send gjerne forslag til neste tema med bilde.