Side 11 av 23 FørstFørst ... 91011121321 ... SisteSiste
Viser resultatene 131 til 143 av 299

Tråd: Aylar Lie

  1. #131
    Medlem siden
    Sep 2006
    Innlegg
    308
    Utførte Takk Takk gitt 
    207
    Utførte Takk Takk motatt 
    22
    Takk motatt i
    6 poster
    Var ikke det en musikkvideo? Jeg mener det var for et par år siden. Jeg husker desverre ikke artisten..

  2. #132
    Medlem siden
    Apr 2006
    Innlegg
    173
    Utførte Takk Takk gitt 
    140
    Utførte Takk Takk motatt 
    246
    Takk motatt i
    18 poster
    Her er litt diverse...
    Vedlagte bilder Vedlagte bilder

  3. #133
    Medlem siden
    Nov 2006
    Sted
    bergen
    Innlegg
    3,586
    Utførte Takk Takk gitt 
    2,752
    Utførte Takk Takk motatt 
    1,194
    Takk motatt i
    243 poster
    Syns hun er råsexy uten silikon og!!

  4. #134
    Medlem siden
    Sep 2008
    Innlegg
    86
    Utførte Takk Takk gitt 
    2
    Utførte Takk Takk motatt 
    33
    Takk motatt i
    16 poster
    Definitivt mest sexy uten silikonet, men på de pornofilmene har hun altfor mye "valpefett", hun er jo knapt over barnestadiet.

    Nå er hun hvertfall trenet.

  5. #135
    Medlem siden
    Oct 2005
    Innlegg
    51
    Utførte Takk Takk gitt 
    5
    Utførte Takk Takk motatt 
    137
    Takk motatt i
    9 poster

    xray

    En kjapp xray av ene bildet. Kanskje unødvendig, men ser jo godsakene bedre

    Beklager å ødelegge moroa, men X-ray regnes som faking av bilder, og fake bilder er ikke tillatt på Nakenprat.
    Sist redigert av Stripe; 11-08-09 kl.12:08.

  6. #136
    Medlem siden
    May 2009
    Sted
    Øst Finnmark
    Innlegg
    2,063
    Utførte Takk Takk gitt 
    1,600
    Utførte Takk Takk motatt 
    1,503
    Takk motatt i
    182 poster
    Aylar er finest uten silikon. Ingen tvil.

  7. #137
    Medlem siden
    Apr 2007
    Sted
    Sør
    Innlegg
    578
    Utførte Takk Takk gitt 
    274
    Utførte Takk Takk motatt 
    477
    Takk motatt i
    130 poster
    Helt klart bedre uten plastikken i puppene. Hun er den eneste norske glamour modellen jeg kunne tenke med å ha sex med. Dama er jeg sexy til tusen.

  8. #138
    Medlem siden
    Sep 2008
    Innlegg
    961
    Utførte Takk Takk gitt 
    902
    Utførte Takk Takk motatt 
    101
    Takk motatt i
    22 poster
    Aylar er definitivt en av norges vakkreste, sexye og råe kvinner... Men har vært utrolig stille rundt henne i det siste, noen som vet om det snart kommer mer fra henne?

  9. #139
    Medlem siden
    Mar 2007
    Innlegg
    2
    Utførte Takk Takk gitt 
    0
    Utførte Takk Takk motatt 
    1
    Takk motatt i
    1 Post

    Filmografi

    Fra wikipedia :

    Filmografi

    2009: Yohan - barnefilm med premiere 4. september 2009 [4]
    2008: Basshunter - Now You're gone (Musikkvideo)
    2007: Dådyr
    2003: Cum Dumpsters 3 - pornofilm fra Redlight District
    2002: Throat Gaggers 3 - pornofilm fra det amerikanske filmselskapet Redlight District
    2002: Pink Pussycats - pornofilm fra West Coast - utgitt i 2005 i Norge og Sverige under tittelen Norsk Porrchock!
    2002: Breakin' Em In 3 - pornofilm fra Redlight District
    2002: Brand New! - pornofilm fra Redlight District
    2002: 18 And Nasty Interracial 2 - pornofilm fra Devil's Films
    2002: Just Over 18 5 - pornofilm fra Redlight District
    2002: Little White Chicks... Big Black Monster Dicks 17 - pornofilm fra Jake Steed Productions

  10. #140
    Medlem siden
    Mar 2007
    Innlegg
    2
    Utførte Takk Takk gitt 
    0
    Utførte Takk Takk motatt 
    1
    Takk motatt i
    1 Post

    Alias

    Pornoskuespiller-navnet hennes er(var) vel Diana (II) .

  11. #141
    Medlem siden
    Aug 2009
    Sted
    Langhus
    Innlegg
    152
    Utførte Takk Takk gitt 
    30
    Utførte Takk Takk motatt 
    294
    Takk motatt i
    63 poster
    Vel, FØR hun ble kjent via å bli sparket fra Miss Morway grunnet hennes filmroller hos Red Light, så var hun faktisk stripper hos oss.

    Vi hadde hun rundt omkring flere steder i landet!
    Jeg har en liten haug av bilder av hun fra før pornofilm tiden, samt et videoklipp, som havnet inn i Sexhibition filmen(kun noen få sekunder ca 20 sekunder tror jeg).

    Det er noen artister (strippere) som har vært særdeles flinke her i landet. Aylar (den tiden Diana), var noe av det beste i landet!

    Kort sagt, jeg har et video opptak av henne, som ikke er på Wiki listen.

    Jeg vet tidlig bilder var lagt ut på Sexhibition sidene fra denne tiden, men koblingen er blitt borte under Server og program oppgraderingen...
    Men, jeg jobber med å få dette på plass igjen. Skal laste opp her også, så lenge jeg finner de... som sagt før, jeg har litt mange bilder..

    PS, hun var innom Sexhibition i forfjor...

  12. #142
    Medlem siden
    Jul 2006
    Innlegg
    41
    Utførte Takk Takk gitt 
    2
    Utførte Takk Takk motatt 
    8
    Takk motatt i
    5 poster
    hadde vært veldig kult å sett den filmen da

  13. #143
    Medlem siden
    Jan 2007
    Innlegg
    584
    Utførte Takk Takk gitt 
    530
    Utførte Takk Takk motatt 
    7
    Takk motatt i
    7 poster
    har hun vært med på noe anal eller?

Side 11 av 23 FørstFørst ... 91011121321 ... SisteSiste

Bookmarks

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere innleggene dine
  •  
kripos