Hei kjære deg/dere.

Vi er to gode kamerater, begge er BBC. Jeg er adoptert mens min venn er fra karp verde. Begge to er veltrente og oppegående individer. Vi liker å ha det morro sammen og det å skape uforglemmelige minner. Vi har erfaring med trekant, GB og cuckold.

Litt om meg: Jeg er 28 år, mørk mann og studerer for en mastergrad i disse dager. Jeg trener mye og fester veldig sjeldent.

Litt om min kamerat: 29 år, lyse brun og i fast arbeid. Glad i en fest men samtidig veldig disiplinert og hyggelig person.

Med andre ord, vi er trygge og ålreite unge menn.

Det vi søker er ei dame eller par som har lekt med tanken om å bli tilfredsstilt av en eller to BBC. Vi ønsker ikke å sette noen begrensning på alder eller vekt, da det er bedre og viktigere for oss med riktig kjemi. Vi har som sagt god erfaring fra før og hatt fine øyeblikk med andre meldemmer her på NP.


Jeg er veldig usikker på hva mer jeg kan tilføye, men om dere eller du er interessert så kan vi starte denne prosessen med å utveksle meldinger og ta det fra der.

Vi har treffsted i Oslo og vi søker treff 24. September. Målet er at kvinnen blir tilfredsstilt og at hun får en fin stund i sentrum.