Hei. Jeg er en mann på 51 år som har prøvd flere ganger her inne å finne et par i samme alder i fra ca 40år til ca 65 år. Men det er oftes unge gutter i alder 20 åra som spør meg om dem vil treffe meg?? sammen med dame. Jeg er fortiden singel. Jeg er ikke desperat etter et treff .
Men føler at jeg er moden til å treffe et par for felles gleder. Men ser her inne at dem som søker etter en extra at han skal være godt utrystet og perfekt kropp.
Jeg er en normal mann føler jeg sjøl at jeg har en perfekt kropp, utstyr og kropp er ikke så viktig for meg. Det er kjemien og det vi har inne i hode som er viktig for meg. Jeg håper at det er et par der ute som lenge har drømt om en extra mann skriver til meg nå. Ikke tenk på at dere har en kropp som dere ikke vil vise fram. Bare dere har lyst og vil prøve. Ta kontakt for en videre par.
Jeg ønsker svar i fra Par eller kanskje også ei dame. Bildene her inne er av meg og noen gamle bilder. Håper på respons og svar. Er dere bare i Trondheim på Hotel weeken og for lyst så kan dere også skrive. Ta å skrive litt da dere par der ute til meg