Tillater meg selv å kopiere teksten fra innlegget mitt i "menn søker kvinner" som jeg skrev for 5 minutter siden. Det ligger nok på side 2 allerede.

Hei på deg!

Det er vanskelig å beskrive seg selv, hvertfall på slike sider. Jeg anser meg selv som hyggelig, oppegående og reflektert for alderen, samtidig som genetikken (og litt personlig innsats) har gitt meg et, det jeg vil kalle for over middels bra utseende både her og der. Ble det cocky? jeg håper ikke det. Jeg har tro på meg selv som ung og ambisiøs og føler jeg kan stå inne for det som er skrevet over.
Hvem jeg egentlig er, historikken min, meningene mine osv, må du nesten ta kontakt å spørre meg om.

Jeg holder for tiden til i Bergen (jobb) og føler jeg har vært min del på byen. Ikke det at utelivet i Bergen er dårlig, men jeg er lei av "jaget" på byen, og hele den settingen der. Jeg var glad i byen før og det virket som om det motsatte kjønn satte pris på min tilstedeværelse på byen, men jeg er rett og slett lei maset, tilbudene og jakten generelt.

Grunnen til at jeg har opprettet en profil her inne er rett og slett på grunn av en kamerat sin anbefaling. Jeg er litt skeptisk til dette, men hvis det er som han sier, så kanskje får jeg en hyggelig melding her inne fra en oppegående,seriøs og sexglad kvinne eller par. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er glad i sex. Jeg liker alle aspekter av det, eksperimentere litt, slippe hemningene løs og det finnes ikke noe bedre i verden enn en kvinne i armkroken som nettopp har oppdaget stjerner hun ikke trodde fantes før. Jeg ser kanskje på sex som en slags rus. Ikke er jeg avhengig, men for mannen i gata, er dette våres dop!

Siden denne siden er som den er, så kan jeg fortelle at jeg er 25 år gammel, 198cm høy, 83 kg og har et så absolutt brukbart utstyr mellom bena. Ingen balltre dessverre, men målebåndet viser 23 i lengde og 16 i omkrets. Jeg har også en liten krum på penis, som i riktig posisjon stimulerer g.punktet ganske godt for de kvinnene som liker det!

Jeg har truffet to par oppigjennom mitt lange liv, hvor damen har stått i fokus. Det har så absolutt gitt mersmak, og det finnes svært lite som er mer sexy enn en selvsikker og hemningsløs kvinne som vil ha to kuker for å bli maksimalt tilfredsstilt. Kåtskap vekker kåtskap, gjør det ikke?
Så hvis det er noen par i Hordaland/Bergen eller tenker seg hit ila sommeren, husk denne annonsen. Jeg er også litt mobil i jobbsammenheng, så for det rette paret kan jeg reise litt på meg, men søker primært diskre og renslige treff her i Bergen.

Da tror jeg at jeg har fått ned litt forskjellig om meg. Hvis annonsen appelerte og du/dere har noen spørsmål, send meg gjerne en melding. Jeg har bilder og er seriøs, samtidig som jeg har mer på lager av informasjon på flere punkter som vi kan snakke om hvis dere sender meg en melding!

Snakkes vi?