Hei, snill og grei 91 model her, kunne godt tenke meg å møte ett par for felles hygge og kos, har ingen erfaring som den ekstra mannen da eg alltid tidligere har vert mannen ved slike situasjoner, eg er snill renslig og hyggelig. Eg respekterer deres regler og ønsker og tar ett nei for ett nei. Min personlige erfaring tilsier att ett uformelt treff på ett uformelt seted er det beste. Å ta en matbit sammen og snakke som siviliserte mennesker for å se om det er noen kemi og generelt bli bedre kjent.

Eg er åpensindig sexuelt og ikkje redd for andre menn i en setting med to men og en dame. Som enslig er eg uerfaren, men som par har eg litt erfaring og inbiller meg derfor att eg kanskje har en litt bedre forståelse for dere og deres ønsker.

Respekt åpenhet og komunikasjon er de viktigste punktene i en slik sammenheng, eg kommer aldri til å ha forventninger men kommer selfølgelig til å ha forhåpninger.

Eg sender gjerne bilde av ansikt og kropp til dere men krever ikkje dere skal gjøre det samme.

Om det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt og om eg ikkje er noe for dere peker eg dere gjerne i retning av andre på NP eg kan ambefale på det sterkeste.