Hei, Jeg er en ung biseksuell gutt som bor i Tromsø og jeg søker en potensiell par for treff her i byen. Jeg søker et par uansett alder for et treff, men dere må være seriøs og holde avtaler og kunne vise respekt på lik linje som meg. Utseende på personene har lite å si, men det er et pluss om jeg får se et bilde av dere før treff. Dette er så jeg kan se hva jeg har å glede meg til.

Jeg er ung og kjekk med tanke på at jeg er litt rund. jeg er 183cm høy, 103kg, blond og har blå øyne. (bilde på profilen) Jeg er seriøs og respektabel og dette er noe jeg ser etter i paret. Jeg er sykdommsfri og frisk, jeg er jomfru og har ikke vært utsatt for en kjønnssykdom så dere har ingen fare for smitte. Hvis kondom ønskes så blir dette brukt og deres ønsker prioriteres.

Jeg har ingen problem med noe i mellom mann og mann eller jente og mennene samtidig. Er åpen for stort sett alt.

Hvis dere skulle være interessert, ta kontakt med en liten privat melding om generell informasjon om dere. Send gjerne inn litt mer enn "hei vi møtes i byen mandag neste uke". litt mer og dere skal få kontakt info for avtale av tid og sted.

Mvh, TromsøSprut.