Jeg er en trivelig og oppegående mann fra Trondheim som søker et par som kunne tenke seg en Husvenn, elsker, bull, eller en cuckold/hotwife setting.

Jeg er veltrent, godt utrustet, holder ut lenge i sengen og vet hvordan man skal tilfredstille en kvinne, få henne til å føle seg sexy og ettertraktet. Jeg har god humor, tar ikke meg selv så høytidelig og vet å kunne le av meg selv. Jeg er lett å prate med og bli kjent med, har gode sosiale antenner og tar selvfølgelig et nei for et nei. Det er viktig for meg at de jeg skal møte føler seg trygge, så de kan senke skuldrene, være seg selv og nyte

Jeg er kresen og søker kvalitet foran kvantitet, men utseendet, kropp eller alder har liten betydning for meg. For meg er det kjemi, god humor, et fint smilt og glimt i øyet, som er viktige kvaliteter.

Har bilde av meg i profilen, men flere kan utveksles på forespørsel. Jeg søker kun seriøse som er ute etter å faktisk møtes. Diskresjon, renslighet og sykdomsfrihet er viktig for meg, og er til gjengjeld noe som dere kan forvente fra meg også. Jeg holder avtaler og er til å stole på. Alt vi deler sammen blir imellom oss.

Bare ta kontakt om det er noe du/dere lurer på. Jeg svarer alle seriøse