ei .
Jeg er en ung mann som nærmer seg med stormskritt det store 30-tallet. Jeg måler 189 cm og 84 kg og er pakket inn i en velholdt kropp. Håret er kort og øynene grønne.

Til poenget, jeg liker jo det direkte .

Jeg ser etter et spennende og frisinnet par. Et par jeg kan bli kjent med og gjerne treffe flere ganger for gjensidig glede og nytelse. Jeg er åpen for mye og er ingen ting jeg absolutt må gjøre, dog er det en ting som får meg til å poste en tråd...

Jeg ser etter et par der enten mannen eller kvinnen er dominante, og der jeg kan ta del i deres lek . å bli kommandert, fortalt og brukt er en døråpner til erfaringer jeg aldri ville vært foruten, og åpenhet for det ukjente og det som er utenfor egen komfortsone er det jeg søker og liker. Personlig er jeg både og, swich, og liker å være både dominerende og underdanig alt etter kjemi og humør .

Jeg har erfaring fra begge kjønn, men vil ikke karakterisere meg som bi da min primære seksualitet er rettet mot det motsatte kjønn. Det som tenner meg med menn er det tabubelagte, det grenseoverskridende, det forbudte... det... ydmykende?

Bilder av meg finner dere i min profil .

Dere er noen som bor i en slik nærhet at vi kan treffes regelmessig, er åpen for de gleder en tredjepart kan tilføre og som ikke er redd for å utnytte det . Alderen deres er ikke av betydning, men er viktig at dere er moden, trygge på dere selv og tåler en tredjeperson i deres samliv. Erfaring er ønskelig, men intet krav .

Klem
Alex