Hei
Har en fetisj og en drømm som jeg har lyst til å prøve i sommer. Jeg håper du også blir litt opphisset av denne. Om det frister så ta kontakt så avtaler vi det da.

Fantasi:
Jeg er ute å sykler i tettsittende sykkelklær eller jogger i tettsittende sportsklær.
Stopper en plass litt småsvett og selvsagt ganske så kåt. Starter å tøye ut litt for ikke å stivne i kroppen. Da kommer du enten sykklende eller joggende gjerne i sportsklær og klager ikke om de er tettsittende.

Jeg legger den ene foten litt høyt for å tøye ut bakside llår/legg. Du stopper etter å ha først gått forbi meg og sett litt på meg mens jeg tøyer ut.
Så når jeg skal skifte fot går du tett intill meg og sier at det funker bedre med litt hjelp. Foten står opp og kuken stramer til på innsiden av klærne. Du står tett intill meg og kuken din presser seg inntill min kropp mens du beføler foten og kroppen min til du kommer til kuken.

Etter en stund går vi til et sted som ingen ser oss på. Drar ned underdelen og får fram en kåt kuk som er kalr for munn og hull. Villig starter jeg å suge til spruten står over hele ansiktet midt. Det renenr nedover klærne mine mens du gliser.

Hva skjer så?....

Lyst til å finne ut eller lage en annen verson?
Ta kontakt