Hei og takk for at du/dere tok en titt på denne annonsen.

Jeg bruker NP for å få litt mer spenning inn i livet mitt. Det betyr ikke at livet mitt er kjedelig, men at jeg også vil ha noen opplevelser som er litt utenom det vanlige.

Hverdagen består av mye jobb og mange forpliktelser, og derfor er det fint å ha noe utenom som pirrer ekstra. Derfor har jeg en profil på NP.

Så hvem er jeg; En mann i slutten av de 30, men som som oftest føler meg endel år yngre. Jeg har god utdannelse, en god karriere, trener 3-4 ganger i uka, har fritidsinteresser utenom, står på ski, reiser ofte på tur og alt det der. Bor sentralt på østlandet ikke langt fra Oslo. Men er mye i andre byer også.

Men dette er kanskje ikke så interessant siden det som oftest er sexuelle opplevelser som gjelder her inne. Så la meg heller dra dere igjennom litt av det jeg synes er frekke pirrende opplevelser.

- Trekant med et par eller treff med en dame der vi alle koser og leker med hverandre. Vi snakker suging. slikking, massasje, dildolek, oljelek, se på hverandre, bli sett på, knulle i mange stillinger, analsex, kanskje litt bondage, sprute, kline, dusje sammen, ta et erotisk bad. Slapp litt av før vi starter på nytt igjen

Det blir nesten litt rart å bare ramse det opp på denne måten, men jeg håper dette kan gi et inntrykk av hva jeg liker.

Jeg liker ikke noe som er ekkelt eller ulovlig, men liker å tøye grensene mine sexuelt å gjøre ting som noen kanskje mener er utenfor boksen.

Jeg tenker på gangbang, dogging, se på, bli sett på, swingersklubb osv. Alt innenfor trygge rammer der safe sex er det viktigste.

Drømmen nå er å møte et nytt par for heftig trekantsex eller en utforskende dame. Jeg har møtt en del par tidligere og vi har hatt deilige stunder sammen.

Håper det var noe her som kunne interessere deg/dere og at dere tar kontakt.

Klem til dere alle som leste dette.