26 år gammel mann fra Oslo ser etter 35+ år gammel (gjerne eldre) mann som jeg kan dominere litt og må suge meg.

Ditt utsende spiller ikke så stor rolle, og du kan gjerne ha en del ekstra fett på kroppen. Det er mye viktigere at du er renslig, lukter godt, sykdomsfri og diskré etc.

Under finner du det jeg har lyst til å gjøre. Det kan diskuteres, men jeg ønsker å være i den dominerende stillingen og vil kreve en del av det. Ser hovedsaklig etter et enkelt treff, men hvis begge ønsker så kan det gjentas. Hvis du er interessert, så send meg en privat melding med litt info om deg selv. Send gjerne bilde, helst ansikt. Bryr meg lite om hvordan du ser ut, er bare så jeg kan få litt inntrykk av hvem du er og gjøre valget av deg mye lettere. Sier ikke nei takk til bilder av andre kroppsdeler.Jeg kommer til deg, hilser og så går vi inn i rommet du ønsker å gjøre det. Der drar jeg ut pikken min igjennom buksesmekken min og runker litt på den så den blir hard. Etter det så skal du runke og suge meg til jeg spruter munnen din full med sæd, som du helst skal svelge.

Hva du har på deg spiller liten rolle, men foretrekker at du møter meg, gjerne i døra, med minst mulig klær på. Jeg kommer under hele oppholde hos deg til å ha på meg alle klærne jeg kom med (tar sikkert av utejakke og sko).

Jeg foretrekker at du runker deg selv mens du suger meg. Hvis jeg får jeg lyst så ber jeg kanskje om å få leke litt med den jeg også. Altså runke og kanskje suge på den.

Hvis du vil så kan vi passe på at du får sprut før jeg drar, men jeg er litt slem, så kan godt hende jeg stopper i det du starter å sprute. Bare holder stille med fast på pikken din mens jeg ser på at den spruter, kanskje i et glass hvor du eller kanskje begge må drikke etterpå. Ser helst at dette er før jeg spruter, og hvis så kan det hende jeg vil ha det i munnen eller suger på pikken din etter at du har sprutet. Hvis du tror det at du spruter før meg gjør at du ikke er kåt nok til å få spruten min i munnen din og svelge etterpå, så kan jeg også bare runke deg til du spruter etterpå.

Om du ønsker jeg skal være mer slem eller dominerende, så putt det i meldingen du sender meg.