Kjekk bifil mann her, som er student i Oslo. Jeg har 2 år igjen på studiene. Jeg må desverre flytte ut av min nåværende leilighet fra nyåret. Jeg har vært heldig å fått bodd veldig billig de siste årene her i Oslo.
Jeg ser dagens leieannonser og er jo skremt av prisnivået. Jeg ser etter en hyggelig omgjengelig student, eller lignende som vil være med å leie en leilighet. Jeg er ute etter en som kan fikse nakenhet. og sex. Jeg ser ikke etter en party kompis, siden jeg ikke drikker alkohol selv. Og er veldig sjeden på byen. Men mange uvaner er utviklet etter å ha bodd alene i mange år.
Pleier stort sett å kle meg naken med en gang jeg kommer hjem. Jeg er glad i å trene og tar studier og jobb svært seriøst. Noe jeg regner med at du vil også.

Dette er en seriøs annonse. håper det finnes en hyggelig kar som er ute etter noe av det samme. Jeg er ikke ute etter noe forhold, bare så det er klart. Men en openminded type som tar lett på noe.. men er seriøs i livet ellers! God kommunikasjon er etter min mening nøkkelen til et godt samboerforhold.

Skriv noen ord om deg selv. Vil svare alle. men du må kunne møte meg for en kaffe for å ta en prat.