Hei! Etter flere annonser ute ser jeg meg nødt til å formulere meg litt annerledes. Har fått mange henvendenseler. Jippi. Men det er jo ikke det jeg søker etter.

Jeg er en oppegående, kjekk, høy og slank gutt/mann i tidlig tyveårene. Jeg er heterofil, men er relativt åpen når det kommer til sex og har utført oralsex på en mann før. Det er vel egentlig det. Jeg er også velutstyrt hvis dette betyr noe for deg. Jeg har bilder jeg kan sende på e-post hvor det vises kropp og ansikt. Ikke til alle selvfølgelig, men hvis det er noen der ute som er seriøse og ønsker et treff.

Jeg er student, og har mye ledig tid på dagtid (Les:ettermiddag) for treff. og er opptatt av diskresjon og sykdomsfrihet. Jeg har mange ting jeg tenner på, og er igrunn åpen for å prøve det meste.

Det jeg søker er en eldre (må ikke være 60% altså), men en som 10-15 år eldre enn meg som er oppegående, friske og sosiale som helst tar rollen som aktiv. Jeg har aldri blitt tatt bak før, og tanken tenner meg. Ellers liker jeg å suge og bli "kommandert". Se på meg som en læregutt, du har frie tøyler (innnenfor rimelighetens grenser) og kan gjøre det du vil med meg.

Finnes du der ute? Jeg er seriøs og håper at det fortsatt er noen seriøse her inne.

Fint om du har sted

Send PM

Anerkjendt