Er en kjekk bigutt på 22 som for øyeblikket er i Oslo, jeg søker treff hjemme hos deg som er 30+, MANN, diskret, sykdomsfri, har sted, sosiale ferdigheter, renslig/hygienisk, blid og hyggelig, forsiktig, erfaren, 15cm+, normal kroppstype, kan holde ut lenge/komme flere ganger, liker å slippe seg løs, har sted i Oslo, søker kanskje noen for fast treff(?) og liker å rimme, bli sugd og du er aktiv! Ikveld!

Jeg har ikke hatt sex med en mann på snart 2 år grunnet damejag og er dessverre litt rusten(?) i senga så det er en stor fordel om du er tålmodig og snill med meg. 2år uten noe en er glad bygger opp savn og stor lyst så jeg trenger deg til å være over gjennomsnittet kåt!

Er 22 år gammel, 159 høy, 55kg, 15cm, spedbygd, det sies at jeg er pen og har fin kropp. Type person som liker å tilfredsstille deg og slippe meg løs, er omgjengelig.

Vær snill å ikke kast bort din og minsin tid ved å sende meg melding hvis du ikke er seriøs eller ikke oppfyller kriteriene. Håper vi sees og ha en fin kveld!