Hei.

Jeg er en 25 år gammel gutt/mann fra Oslo. Jeg har ingen erfaring med menn, bare kvinner, men har alltid vært nysgjerrig på å utforske med samme kjønn. Litt usikker på hvor langt jeg ønsker å gå: Jeg har i hvert fall lyst til å prøve å suge og å bli sugd av en mann, men jeg er åpen for mer hvis det fungerer bra.

Jeg er etnisk norsk, helt gjennomsnittlig høy og ikke særlig veltrent, men heller ikke spesielt overvektig. Jeg er ganske vanlig utstyrt, kanskje heller litt over snittet enn under. En ganske vanlig type. Jeg er renslig og sykdomsfri, noe jeg selvsagt også forventer at du er.

Diskresjon er veldig viktig for meg, siden jeg er helt heterofil utad, og dette er kun en seksuell greie. Derfor søker jeg en som er seriøs og oppegående, og jeg sorterer vekk meldinger fra folk som virker som de ikke bryr seg om eller klarer å være diskrete og seriøse.

Siden jeg er helt uerfaren med menn er det fint om du har litt erfaring med dette, men noe must er det ikke. Alderen din spiller ikke så stor rolle, men du må gjerne være eldre enn meg. Kan hende det føles litt rart å utforske dette med en på omtrent akkurat samme alder som meg selv. Hvordan du ser ut betyr lite, så sant du er renslig, sykdomsfri, diskret og oppegående.

Håper på meldinger