Mann, 52 år, 1,85høy 79kg med mørkt blondt hår har lyst til å suge kuk. Søker sykdomsfri hetrofil gjerne en ung gutt eller enke mann (18-70år) som føler det blir for lite sex og som føler behov for å «lette på trykket».
Jeg setter meg på en stol eller sengekanten, mens du trekker ned dine truser. Tar den i munnen mens jeg beføler din pung og det kommer friske blanke safter ut av urinrøret som jeg slikker utover kuk hodet. Det blir hengende tråder med kjønnssafter mellom kukhodet og tungen min og jeg suger, runker, sleiker og holder deg på bristepunktet til orgasme lengst mulig. Du begynner å pule ansiktet mitt og jeg Kjenner hvor du presser hodet mitt mot kuken din når orgasmen tvinger seg frem. (Svelger mens du spruter slik at vi unngår noe søl). Jeg suger og slikker ren kuken før du trekker opp buksene og jeg drar igjen like fort som jeg kom. Håper kjemien stemmer så godt at det blir regelmessige treff.
Jeg kommer hjem til deg på kort varsel i min mailbox når du føler behov.
NB! Er ikke interessert i analsex, suging av meg eller vennskap utover dette. Håper vi kan maile litt frem og tilbake slik at vi blir trygge på hverandre før treff.
E-mail meg eller legg meg til på Skype: sprutmunnenminfull@outlook.com
Er ikke så mye pålogget nakenprat, men sjekker fortløpende mail!
LOVER OG KREVER SYKDOMSFRIHET, RENSLIGHET OG STRENG DISKRESJON!