Noen som har lyst på besøk? Jeg søker etter noen som kunne tenke seg å suge, knulle litt og nyte en god tid sammen. Jeg er innom byen rundt 15.00 tiden og kunne tenke meg et sted å slappe av etter en tur i byen (igår).

Jeg er for det meste aktiv, men er fullstedig åpent for å være passive også. Er mest ute etter å ha en god opplevelse. Jeg er venn med vann og såpe og søker noen varme lepper for staken min. Samt at dersom opplevelsen er god gjentar vi dette gjerne igjen. Har du noen opplevelser eller noe nytt du vil prøve ut er det bare å si ifra, jeg er ganske åpen. Evt kan vi ta en prat der og da.

Alder har ingen grenser, men håper på å møte en med litt størrelse staken (men dette er absolutt ikke et krav, men et ønske) . Da jeg kan være glad i disse ;-) jeg har bilder på profilen ^^ ta gjerne en titt.

Jeg er 25, villig, gjennomsnittelig str. Men har et større behov seksuell nytelse. Noen som vil bli brukt, utnytter jeg gjerne dette.

Håper på Seriøse tilbakemeldinger og de med bilder på profilen prioteres ^^. Fortell meg gjerne hva du er villig til og hva du ønsker å gjøre.. Så kan det hende at jeg kan havne hos deg.