Hei

Jeg er en mann i midten av 20-årene, og jeg har i mange år hatt en fantasi om å suge en av samme kjønn. Bi mmf er også interessant, om det er noen par som synes dette høres ok ut. I det siste har jeg begynt å tenke mer seriøst på det, og jeg føler meg høvelig klar for å faktisk prøve det ut. Det skader jo ikke å prøve, right? Jeg er med andre ord fullstendig uerfaren på dette området.

Jeg oppholder meg i Tromsø nå til helgen (6-8.11), og jeg leker med tanken på å kanskje gjøre noe med denne fantasien.

Jeg har ikke bestemt meg 100% for at dette er noe jeg skal gjøre, men hvis jeg vet at tilbudet er der, og det er noen jeg blir tiltrukket av, vil det kanskje være enklere å gjennomføre.

I den forbindelse har jeg da satt og sett gjennom Tromsø-innlegg, og jeg ser at det er en del som kan virke interessant. Isteden for at jeg skal skrive til en haug med folk, ser jeg det mer lettvint at de som kan være interessert heller sender pm til meg.

Kravene mine for at jeg skal gjennomføre dette er at det først og fremst opprettes en dialog, slik at det er klart hva jeg evt. er interessert i å gjøre eller ikke. Jeg vil også se bilder på forhånd, da jeg er litt kresen på hva jeg synes er "fint" eller ikke. Alder +/- 20-30 år. Du må være glattbarbert eller så godt som. Selvfølgelig hygienisk, sykdomsfri og diskret.

Kort info om meg selv: Normal kropp, ca. 180 cm høy, 95kg, litt muskler, men også litt ekstra rundt magen. Jeg er renslig, barbert og 100% sykdomsfri. Bilder ordnes for de som vil.

Har jeg glemt å nevne noe, eller noen lurer på noe, spør i vei.. Jeg ser fram til å kanskje få pushet dette til en virkelighet, og som sagt både enslige og par er velkommen til å ta kontakt.