Godt voksen bi-mann...satt igjen her i helga og gjorde håndarbeid og så på masse andre som satt på avstand og koste seg med sin...og etter sigende var veeeeldig kåte på en likesinnet der og da. Skulle gjerne hatt en annen tilgjengelig og utført mirakler for hverandre, sies det...hmmm...tja, tro det!?
Gjør vi det neste weekend og, tro (?) ...ELLER...:
Jeg er åpen for treff med 1 eller 2 voksne til, siden en av mine "ultimate" drømmer er å få oppleve en i hver ende...da vil jo de også kunne nyte synet av en annen som har det deilig...åpen for "alt" normalt som er godt!
Tenker meg at vi treffes fredag kveld på hotellet - etter at vi har utvekslet litt bilder og info, siden vi er litt kresne, men samtidig vet at vi er "normale menn", går ut og spiser en god middag, tar et par øl / vin...(?), så hjem til hotellet å dusje, sette på litt inspirasjon (PC?), og møtes i dobbeltsenga for kos...jeg kan godt ligge der naken å vente på deg/dere, nydusjet, ren og kåt, mulig dere vil suge litt for inspirasjonen før jeg åpner meg, selvsagt med massørhjelp og masse olje / krem og god tid...ikke stress...
Noen som tenner på ideen, vil realisere drømmene...??
Kåt hilsen: Ove