Hei!
Jeg er en 19 år gammel gutt som aldri har gjort noe med en annen gutt før, men dette er da noe jeg har veldig lyst til og prøve ut. Har bare hatt sex med jenter tidligere, så har god erfaring!

Det jeg ser etter er en mann som er veldig renslig som kan mette mine ønsker! Jeg har veldig lyst til og være jenta for en gang skyld. Det vil si at jeg vil suge, og bli tatt i alle stillinger du måtte ønske, helst uten kondom om du er sykdomsfri, for jeg vil føle spruten inni meg, tanken på det gjør meg bare helt utrolig opphisset og vill. Jeg kan tenke meg at jeg er med på det meste, doggy, misjonær, ri osv. Kan gjerne prøve og ta deg også om du ønsker det. Er du renslig nok utfører jeg rim jobb mer en gjerne! Om du er mellom 18-35år ta gjerne kontakt. Har også snap om ønskelig så vi kan se hverandre før vi møtes.

Litt om meg: 1.80 høy ca, vel trent og rundt 80kg. Alltid renslig og sørger for at jeg er nybarbert både foran og bak til en hver tid. Min er 18cm, helt clean vil jeg selv si. Jeg har bil så jeg kan kjøre og møte deg, er også med på og gjøre det ute på et spennende sted, eller komme til deg.

Ta kontakt! Jeg venter kåt på deg..