Tirsdag 3/2 ønsker jeg og møte en aktiv person med kinky fantasier som matcher mine. Treffet må finne sted ca mellom kl 9-14. Du må bo i Follo området eller Østfold, i tilleg må du ha mulighet til og ta meg imot hjemme hos deg.
Jeg har bilder på profilen, men for de som ikke kan se dem så er jeg kraftig, med kroppshår så om du ikke klarer og bruke en slik person så er ikke jeg noe for deg.
Den personen jeg søker, eller dere kan gjerne hvere 2 eller flere også. Men jeg ønsker og komme hjem til noe, som en husslave eller bare for lek og bruk. Vi legger en plan sammen som en slags rolle spille men noen rammer du må holde deg innen for.
Vil gjøre husarbeid naken for deg, mot en kinky kompensasjon, eller Bare ydmykes brukes og fylles. Er med på det meste så en kinky plan som tenner deg skal vi finne. Tenner på Binding, fisting, sug, knull, gangbang, wet, ydmykes gjerne ute blant folk eller mulighet får og sees.
Som sakt kom gjerne med forslag så skal jeg si ifra om det er noe for meg.
Jeg stiller barbert kukk og rompe, tømt meg og nydusjet. Jeg er frisk og er veldig diskre. De tre siste er et must fra deg til meg også.
Alder er ikke noe fast, men du burde ikke være mye yngre en meg