Jeg er en mann på 42år, slank, hyggelig og sporty, 183 høy, mørk blond og får høre at jeg er en kjekk ung mann. Jeg er selvsagt klar over at "kjekk" ikke er den mest objektive beskrivelsen som finnes ;-)

Jeg har hatt flere flotte forhold bak meg, fantastiske jenter som det av ulike årsaker ikke ble partnere jeg ble gamle sammen med. Noen ganger var det håpløs kjærlighet, andre ganger gikk det bare over. Det var en ting disse jentene hadde til felles og det var at de hadde flotte, men små bryster. Jeg vet at ingen er perfekte, heller ikke meg, så har hatt flotte opplevelser med disse jentene. Men fra tid til annen kjenner jeg at jeg har veldig lyst yil å oppleve å kose med, kjenne på, se på bryster som er litt større enn A-cup.

En annen ting jentene hadde til felles var at de ikke ville prøve munnsprut/sprut i ansikt. Det har jeg alltid respektert, spesielt siden flere hadde gode ferdigheter med munnen ellers.

En tredje fantasi (som jeg dog har opplevd) er at jenta rir ansiktet mitt. Det har jeg fått gjort alt for lite.

Mine 3 (4) fantasier blir dermed å treffe ei jente (gjerne 18-25 år) med flotte bryster (B, C til nød D-cup), som liker å få sprut i munn og ansikt, og som vil sitte på ansiktet mitt mens jeg slikker henne til orgasme. Hvis du i tillegg vil prøve deep throat og sex ute er det en bonus!

Hva får du tilbake? En veldig omgjengelig mann/gutt som kan like å ta styringa, en som ønsker at du har det bra selv om han liker det litt røft av og til. Han er godt utstyrt om dette har betydning, i riktig setting kan levere mye sperm med trøkk. Liker du lange vorspiel med mye stryking, tirring og tunge er dette også inkludert.

Du må være slank (ikke mager!), snill, omsorgsfull og gjerne litt sjenert og forsiktig, men være nysgjerrig og leken innerst inne.

Vi blir først kjent via e-post og chat og bestemmer oss senere for om dette er noe vi vil gjøre in real.

Jeg bor i Midt-Norge men er fleksibel. Du bor gjerne i Trøndelag/Vestnorge, men det er ikke noe krav.

Hører jeg fra deg?