Endelig treffes vi.

Etter en liten periode med kontakt bestemte vi oss for å treffes. Vi bestemte oss for å møtes på et offentlig sted slik at det ble lettere å trekke seg om ikke kjemien stemte.

Da jeg endelig fikk sett deg i det du kom gående mot meg var det ingen tvil. Du var fantastisk på alle måter. Det var ingen tvil, jeg ville ha deg helst nå med en gang. Du kom mot meg smilende. Du var tydelig fornøyd også, du likte meg ved første øyekast. Vi ga hverandre en klem i det vi hilste på hverandre og jeg trykket deg litt mot meg. Jeg kjente at du møtte meg. Det var ikke noen tvil.

Jeg spurte om vi skulle gå til vårt avtalte elskovsrede med en gang og du nikket og smilte. Vi gikk ut av senteret, du litt foran meg. Jeg kikket på din fantastiske kropp i det jeg gikk bak deg. Du beveget deg som en ekte kvinne. Jeg kjente lyste sitre i hele kroppen.

Da vi endelig kom frem til vårt avtalte sted, klarte ikke vente lenger, jeg måtte ha nærhet nå med en gang og tok tak i deg. Du snudde deg og møtte meg med et kyss.

Jeg begynte å kle av deg, så meg selv. Vi sto der i undertøyet begge to. Jeg løftet deg opp og bar deg mot sengen. Vi la oss tett sammen under dynen. Så tett vi bare kunne være. Kysset. Jeg kjente hoften din mot min. Jeg hadde kjempestå. Jeg trengte deg nå, men først ville jeg leke litt med deg.
Jeg tok hånden min ned i trusen din. Tok fingeren min ned til åpningen din og du møtte fingeren min. Du var våt, og jeg smurte inn fingeren min slik at jeg kunne leke med klitorisen din. Jeg lekte litt med den, samtidig som jeg puttet fingeren inn i deg. Du tok på meg. Slik holdt vi på en liten stund mens vi kysset.

Nå ville jeg ha deg naken, fikk av deg BH og truse. Gikk under dynen og slikket deg samtidig som jeg fingret deg. Du møtte meg og nøt det. Først en finger, og etter en liten stund to fingre.

Du var skikkelig kåt, og jeg merket hvordan du mer og mer møtte mine bevegelser med fingrene som om du ville ha mer og dypere. Etter en liten stund merket jeg at du tok tak i mitt hode og løftet meg opp for å signalisere at du ville ha meg inne i deg. Jeg styrte den mot deg og penetrerte deg. Forsiktig presset jeg meg inn i deg og jeg merket hvordan du møtte meg. Endelig var jeg inne i deg, du er så deilig. Dette hadde jeg ventet på. Jeg tok den helt ut igjen, for så å presse meg forsiktig inn i deg igjen til den ble smurt av den deilige kjønns saften din. Jeg presset meg så lang inn i deg som jeg kunne og du møtte meg. Jeg måtte være så langt inne i deg jeg kunne. Det var så godt. Jeg tok den ut igjen og ventet litt for å pirre deg. Så penetrerte jeg deg igjen. Den er kjempehard og vi blir begge opphisset av leken.

Jeg går inn og ut av deg og nyter hver gang jeg glir in i deg. Jeg tar den nesten helt ut hver gang. Det er deilig å ligge å pule deg hele veien ut og inn. Og av og til bare litt i åpningen din for så å presse meg helt inn i deg igjen. Slik leker vi en stund og nyter hverandre helt og fult.

Etter hvert øker takten. Nå ønsker jeg å komme i deg, skikkelig. Jeg øker farten, og vi finner rytmen sammen. Helt inn og helt ut. Fortere og fortere. Jeg merker hvordan du møter meg hver gang og hvordan du etter hvert blir strammere og strammere og deiligere og deiligere. Den blir hardere og hardere. Jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme, det gjør du også. Jeg må holde meg litt til. Holder, holder og holder. Nå kjenner jeg at du kommer, men jeg vil vente litt til. Men det er nesten ikke til å holde ut lenger, jeg må slipe løs. Jeg må komme i deg nå. Plutselig klarer jeg ikke mer. Jeg slipper løst alt jeg har. Fyller deg så godt jeg kan. Det er deilig å kjenne at jeg kommer inne i deg. Presser meg godt inn i deg og spruter i hvert støt til det hele er over.

Vi ligger der. Jeg er fremdeles inne i deg. Jeg kjenner den krymper, men vil ikke ut av deg. Vi ligger der og holder rundt hverandre og puster ut. Etter noen minutter glir jeg ut av deg og legger meg på siden av deg. Du legger deg tett inntil meg og jeg holder godt rundt deg. Jeg merker at du skjelver. Vi kysser. Koser oss. Ligger tett sammen.

Hva som skjer etter dette vet ikke jeg, men jeg er sikkert klar for litt mer om en stund.

Har DU lyst, ta kontakt med meg på PM her inne, eller på e-post pulsarxxl@hotmail.com om du ikke har brukerkonto her på NP. Vi kan også holde kontakt over Snapchat.

Lover full diskresjon, ingen trenger å få vite noe som helst om oss

Holder til i Namdalen, men er åpen for å treffe deg i hele Nord/Sør-Trøndelag.