Du må være over 18. Gjerne slank med lange legger og b-cup, men også formfulle jenter med gode proposjoner er av interesse. ingen krav til at du er klassisk ansikts pen heller.

Ingen nakenhet utenom at navlen vil synes på enkelte av bildene. Korte skjørt og bikini må man også regne med. Det er kroppsnære plagg som vil avsløre mye kroppen. Selv om plaggene ikke er gjennomsiktige fremhever det blanke stoffet mye, og positurene vil litt vågale, selv om bildene skal være smakfulle. Modellen vil få gå igjennom bildene etter takningen og få slettet de som eventuelle oppfattes vulgære. De hun liker vil hun få kopier av, men disse kan benyttes privat eller til portifolioen hennes til casting. Dersom jeg velger å selge bildene betales et honorar til modellen, og bruk skal modellen forhåndsgodkjenne. Alt dette vil fremkomme av kontrakten vi begge på forhånd har avtalt og signert.

Sminke og antrekk betaler jeg og forblir min eiendom dersom vi ikke avtales annet på forhånd. De fleste modellbyråer betaler ikke for promo bilder av sine modeller. Faktisk hender det at modellen må betale for de selv. Men siden disse nærmest er for egne bruk, og mulighetene er små for disse vil selges betales selvfølgelig honorar, og eventuelte utgifter til reise og hotell dekkes.

Er en god fotograf og har jobbet som Art Direcor og har god erfaring med fashion shoots, så jeg er sikker dere kommer til å elske resultatet.

Stikker ikke under en stol at jeg har lyst til å gjøre dette da jeg elsker jenter i slike antrekk, men jeg vil holde meg profesjonell, og dere må gjerne ta med en venn/venninne under foto opptaket dersom det vil gjøre dere tryggere.

Håper å få svar og husk at du ikke trenger å være redd for ike å se ut som en fotomodell. Jeg gjør deg vakker og leter etter det litt spesielle :-)