Hei, jeg er en mann som netopp har bikket mine 37 år og er bosatt i Bergen. I hverdagen jobber jeg som folk flest, hvor jeg utnytter fritiden min maksimalt med lidenskaper som musikk, trening og diverse andre ting. Når det kommer til sex, er jeg i overkant av eksperimentell av meg, og søker derfor litt spenning.

En ting som tenner meg for tiden er kinky slavelek, med essens i BDSM. Jeg ser f.eks for meg at du kommer på døren min, hvor jeg henger noe du kan ha forran øynene dine på dørhåndtaket. Du tar det på deg og banker på, og all din kontroll er overlatt til meg. Hva skjer videre?

En annen ting som tenner meg mye er tabulek med litt spenvidde mellom alderen. Jeg drømmer om å lære opp en yngre kvinne. Så om du finnest der ute ta kontakt. Jeg ser for meg at vi deler en hemmelighet ingen må vite noenting om. Jeg tenner en del på og kommandere deg til hva du skal gjøre med meg.

Forestill deg hvordan det vil kjennes ut når jeg vikler hendene mine rundt deg og trykker deg tett mot kroppen min, hvor du deretter kjenner mitt pulserende lem vibrere tett opp i mot det drypende våte skrittet ditt. Tenk deg følelsen når jeg tar tak i håret ditt og all din kraft er overlatt til hendene mine. Du må bare overgi deg selv og din kåtskap over til meg, hvor jeg visker deg skitne ord (gjerne litt nedverdigene) i ørene. Ingenting er kinky nok, så lenge vi er enige om rammebetingelsene før det skjer.

Skriv til meg på PM, om det finnest noen i Bergen som er ute etter et potensielt treff. Kom med de aller skitneste fantasiene du har.