Jeg er en gift mann i ett åpent swingersforhold hvor vi begge innimellom søker litt spenning og nytelse uten om ekteskapet.

Som mann er dette noe som er en langt mer omstendig affære å finne enn for en kvinne så i den sammenheng ønsker jeg heller å finne 1-3 faste partnere i Trondheim og omheng for lek en gang i blandt.

Jeg er rolig, omtenksom og tålmodig, elsker å pirre deg, tease deg, se at du nyter. Se hvordan kroppen din vrir seg under meg, fordi du stoler nok på meg til at jeg kan få gi deg nytelse. Det er det som tenner meg aller mest. Ekte nytelse og lidenskap.

Jeg er en "ung" mann på 34 og har ca 8 år bak meg som swinger sammen med min kone. Sammen arrangerer vi jevnlige treff og prøver å være gode ambasadører for det unge swingersmiljøet i Norge.

Din alder spiller mindre rolle så lenge du har god tro på deg selv, er leken, gjerne litt flørtete og har stor forståelse for at dette er kun uforpliktende morro så lenge det passer seg.

Kanskje har du liten erfaring og har lyst til å prøve ut litt med noen som kan være trygge og gode uten fordommer, kanskje er du singel og trives som det men trenger noe forløsende en gang i bland, kanskje er du gift og åpen som meg, hvem vet?

Utsende messig er jeg 188 cm lang, normal slank, kort mørkblondt hår og blå øyne. Ganske average.
Jeg er grunder og kokk av yrkesvalg og bruker mye av fritiden min på å danse latinske rytmer.

Jeg håper jeg finner tonen med noen - og er du nyskjerrig uten å være interessert... så svarer jeg gjerne på gode velformulerte spørsmål

Vil du være med å leke eller bare er nyskjerig på å vite mer - ta kontakt da vel. Full diskresjon og nødvendig kommunikasjon på forhånd er en selvfølge

Skulle du være under noe som helst tvil og skepsis til min intesjon og oppriktighet skal jeg love deg/dere at vi skal gjøre vårt beste for å gjøre deg trygg før vi treffes


mr Romeo