Hei!
Dette er første gang jeg gjør, så litt spent på hva resultatet blir, jeg forventer ikke noe store greier, men kjekt om det gir litt utfall i det minste.

Litt om meg selv.

Jeg kan klassifiserer meg som en god arbeids narkoman, da jeg rulerer 3 jobber, samt tar studier på siden, forhåpentlig vis blir det legestudier, så greit å få prøvd dette eventuelt før jeg har null tid til kos.
Liker og trene, helst noe jeg gjør hver dagl, det gjelder både kondisjon og vekter, har en bakgrunn innenfor kampsport så det har blitt en livstil for meg, og noe jeg ikke kan gå uten. Friheten av og kjøre seg ut, kjenne på mottstand og utfordring, jeg liker en god utfordring, både når det gjelder trening og på personlig arena.
Jeg er ca 178 høy, og vil si jeg er vell utstyrt, ikke bare mellom bena, men i topp lokket også, jeg mener at uten intuietet,forståelse og utforsker trang, kommer en ikke langt på soveromet, gleden av og se andra ha det godt er noe jeg brenner for, kanskje derfor jeg søker lege studier.
Hos meg vil du finne tryghet, hengivenhet og ikke minst vellvilje til og møte en person på dems ønsker, jeg er ikke vanskelig av meg, så fremt det bringer glede, er det en enkel sak for meg.

Kroppen min er muskuløs og ganske deffinert, og for de som liker rompe, så kan jeg garantere deg at den jeg har, skal du lete lenge for og finne. kanskje litt høy på meg selv når jeg sier dette, men så vil jeg pointere at jeg ønsker at den, de som ønsker kontakt vet hva de får, så jeg velger å ikke spare på detaljene.

sex, vell her har jeg god erfaring, mest fra lange forhold, det er her en lærer, utforsker og utvikler seg mest føler jeg, har kun hatt lang forhold som varer over 5 år, noen single sprang har det vært, men veldig lite, da jeg er utrolig kresen av meg. det er viktig for meg at den/dere som eventuelt øsnker og treffe meg og hodet godt plantet på skuldrene, som sagt frykter jeg ikke ville fantasier, det er helt okey og faktisk noe jeg syntes er utrolig kjekt og fint, hvist jeg klarer og oppfylle.

Jeg er flink med hendene mine, dette har jeg fått tilbakemelding på, og jeg er godt kjent med anatomien, så jeg vet hvor de magiske punktene ligger. i alle mine forhold så har tilbake meldingen vært fra venninen mine at eksene mine savner sexen med meg og de frykter at de aldri ville fine noe tilsvarende, kjekt når venninene sier det til meg, kanskje de har en baktanke, hehe.

alder er ikke en hinder for meg, men jeg liker en som ta vare på seg selv, om du holder deg i god fysisk for så er ikke det feil, jeg liker former, både små og store pupper, hva jeg tenner mest på er en selvsiker kvinne som vet hva hun vil, jeg kan selvfølgelig være behjelpelig om en ikke er så sikker også, jeg er flink til og ta styringingen der det trengs.
Masasje er en ting jeg kn godt, nyter og kunne tilfretstille på denne måten også, og det er ikke noe nødvendighet å gå noe lengre en det, om du forstår hva jeg mener. nytelse er must

Er mørk håret, kort! altid glatt babert og steller godt med huden. reinslighet er en must for meg.

Jeg er tilgjengelig for reiser, og vil ikke begrense meg vist distansen er lang og jeg betaler selvfølgelig for min egen reise, du dekker kremer, eller eventuelt det måtte trenge for at jeg skal kunne gjøre din helaften en helaften.

alderen er 33, jeg blir altid tippet til 26, 27, ingen sinna rynke enda.
Og ja, jeg har skjegg, dette vil jeg gjerne beholde, men kan vike her og om gevinsten er stor nokk.

Er du den som er int i størrelse på utstyr så kan du få dette på pm og bilder om ønskelig, del litt om deg selv og tankene dine bak grunnen for kontakt.

Ikke vær red for og være åpen og ærlig, ingenting er feil hos meg.

Håper vi høres, og er det noe mer du skulle trenge av info, pm meg da vell, jeg biter ikke enda.

Mvh Seriøsitet