Hei.
jeg er singel gutt på 26år som er student
søker nye bekjentskap
søker helst fast treff i nærheten av Bergen
men i sommer kan det være gøy med litt reising rund om kring Norge

jeg er dyslektiker så jeg er ingen casanova når det gjelder å skrive

Dette med å sjekke opp personer er ikke min greie. Liker ei som tar styringen.

alder spiller ikke så mye for meg men så lenge man har en normal Kroppsbygning

Jeg har en personlighet som er at nesten alt må prøves en gang. Nysgjerrig. Lærevillig, sjenert, snill, hjelpsom, evig spekulant, løsningsorientert og praktikant, ingen teoretiker selv om jeg kan komme med noen teorier i blant.

Beskriv meg selv til min beste evne ca 165-6 cm høy, alt etter hvem som måler. Jeg fikk skrekken i meg da jeg gjekk på vekten på starten av mars-16 der den viste en vekt på 79 kg så jeg er begynt å trene og gjort om på kostholdet mitt. Vekten har lagt seg på magen så jeg har fått en aerodynamisk kul som hjelper meg framover i dårlig vær. Må se det positive i det vet du, så lenge man har det. Har noe nydelige blå øyne om jeg får si det selv.

Jeg er da som sagt ingen muskelbunt men jeg løfter nok til at jeg får tingene gjort. når det gjelder det intime utstyre har en lette bøy til venstre og er ca 17 cm langt og ikke så veldig tykk. Måling kan være feil. Når det gjelder det intime så er jeg uerfaren.

Jeg søker noen som tar styringen. Er som sakt sjenert så jeg får meg ikke til å gjøre det første trekket.

Jeg har prøvd å ta bilde av meg selv men får ikke noen bra bilder og de jeg la ut ble slettet for de var ikke grafiske nokk får siden.

Håper jeg kan for høyre fra deg.