Dette er nok litt meningsløst, men om det skulle være en jente/kvinne som ser dette "NÅ!", så er jeg åpen for å hive meg rundt..ehm.. "NÅ!" dersom du skulle ønske det. Er ganske sikker på at du ikke vil angre etterpå! Nyter å slikke forresten..

Jeg har et utseende jeg er fornøyd med, og et hode på skuldrene jeg også er fornøyd med Og er fornøyd med kuken også. Setter stor pris på at jeg vet hvordan jeg skal bruke både den og kroppen ellers for å tilfredsstille deg. Humør har jeg og utadvendt er jeg likeså. Ifh til sex er dine grenser i all hovedsak mine grenser. Poenget her er jo å tilfredsstille hverandre er det ikke?

Din alder, høyde eller vekt spiller liten rolle for meg, så lenge du er leken og positiv Det gjelder egentlig uansett i livet tenker jeg.

Snap er anongreg2 tror jeg? Eller Normanna33. Og nei, jeg er ikke nasjonalist selv om nicket skulle gitt inntrykk av det.

Er for så vidt også åpen for å avtale treff på et senere tidspunkt dersom i dag ikke passer deg men dette innlegget gjorde det