Hei alle sammen her inne.

Jeg har nå prøvd lenge å finne noen som jeg kan ha uforpliktede treff med. Helst en dame/jente, men det ender opp med ingenting eller bare noen som skal selge meg ting. Nå blar jeg gjennom alle annonser her og jeg skjønner jo hvorfor det ikke går. Nesten alle annonser her er utrolig useriøse og et tydelig tegn på ren desperasjon. Ikke rart alle damene her flykter avgårde på Tinder eller gjør noe annet når de bare får griske hunder som forventer at damene skal kaste seg over en.

Hva skjedde med dette å ta vare på de fantastiske vesene og virkelig gi dem det de trenger: SEX! Alle her trenger vel det? Men vi vet alle at det er ikke bare å møtes, kose, oralsex og så sex. Det trengs tid til å bygge opp spenning og glede over noe som skal være deilig.

Dette er mitt forsøk på å skrive en ordentlig god annonse i håp å få noe svar fra noen som søker det samme.

Litt om meg:

Jeg er en mann på 22år bosatt på Lørenskog. Her bor jeg sammen med en samboer. Jeg har en god fulltidsjobb som innebærer mye reising. Etter å ha være sammen med samme person nå i fire år så merker jeg at jeg savner noe.
Vil anse meg som en helt normal gutt, med brune øyne, brunt hår og ca 175cm høy. Er slank og så klart ren og pen


Jeg har faktisk aldri vært i senga med noen andre jenter/dame enn hun jeg er sammen med nå. Jeg sitter med den følelsen nå at jeg går glipp av så mye annet deilig også. Misforstå meg rett, men jeg kommer aldri til å slå opp med hun jeg er sammen med nå. Hun er altfor viktig i livet mitt.

Den personen jeg søker må være en som har erfaring til å gi meg en god opplevelse av dette med sex, kosing etc. En som vil gi meg lysten og gløden til å kunne fortsette å ha sex med samme person.

Du må gjerne være jevnaldrene, men jeg ser helst for meg en som er eldre og med litt erfaring både i senga og i livet generelt. Om du er gift, har kjæreste er ikke mitt problem og jeg kan jo si med engang at da er vi i samme båt om vi skulle møtes.

Du må kunne vite hva god sex er for noe + litt til.

Jeg håper noen her inne leser alt og tar kontakt for et uforpliktende treff for å se om kjemien stemmer.
Jeg føler meg nok relativt sikker på at jeg ikke får noe respons, men jeg tenker at det må være lov å håpe.

Ta konakt med meg på PM og fortell hvem du er, hva du gjør i livet og hva vi kan tilføre hverandre.