Jeg søker en kvinne som er interessert i et fast forhold som kun handler om sex. Har en tinder profil hvor alle jeg er ærlig med sier de er ute etter noe seriøst, jeg som hadde håpet tinder levde opp til sitt dårlige rykte. Jeg har erfaring fra tidligere og kan garantere at jeg ikke bryr meg om du har sex med andre, er du i et seriøst forhold så er det en dealbreaker.

Utseende og alder er ikke like viktig som at du er ærlig om hva du liker, og ikke liker i senga. Kan legge til at det er et pluss om du har litt former. Selv har jeg ingen spesielle fetisher, om du er det så er jeg villig til å prøve.
Det er viktig at du er oppegående og kan holde en samtale, vil helst ikke at det skal være som en pornofilm fra stumfilm æraen.

Selv er jeg bredskuldret og trener, men blir nok ikke med i Magic Mike med det første. Jeg er høy og ser ellers normal ut, har ingenting imot å sende bilder på snapchat eller lignende tjenester. Om du skulle ta kontakt og deretter angre etter å ha sett bilder så don't worry, tar ikke sånt personlig. Vi har alle våre preferanser.