Jeg håper å komme i kontakt med en jente som tenner på å bli lettere dominert i rollen som slutwife/hotwife.

Det er flott om du holder til på Vestlandet, men aller viktigst er det at du ikke ser på geografi som et hinder men snarere en utfordring som en vil finne ut av hvis det finnes tilstrekkelig motivasjon hos begge parter.

Som slutwife/hotwife må du tenne på å bli delt med andre menn. I motsetning til mange menn som tenner på cuckold/hotwife-scenarioet, liker jeg å være den styrende part som aktivt er med å bestemme begivenhetenes gang, inkludert utvelgelse av bull, hvor og når, etc.

Et bilde er verdt mer enn 1000 ord, sies det. Derfor legger jeg ved noen tumblr-linker som jeg føler beskriver noen av fantasiene jeg håper på å realisere ved hjelp av denne annonsen.

Link1

Link2

Link3

Kort om meg til slutt. I midten av tredve årene. Ser bra ut. Godt trent. Har det meste på stell i livet, inkludert jobb, økonomi etc., men mangler en kvinnelig motpart som deler min eventyrlyst og mitt åpne sinn. Noen bilder av meg finner du på profilen min.

Har du lest så langt som dette og ennå ikke er skremt bort, håper jeg at du skriver meg en mail. Ser frem til å høre fra deg!