Heisan

Jeg er en 46 år gammel kar som godt kunne tenkt meg en partner for gjensidig hygge og nytelse i en radie på ca 50km med Lillehammer som sentrum. Jeg har egen bolig og er singel, noe jeg krever at du også er da jeg ikke har noe særlig til overs for være involvert i utroskap.

Jeg vil heller ikke utelukke at ting kan utvikle seg til noe mer, men det er slik en tar når det eventuelt dukker opp. foreløpig er målet kos og hygge i og utenfor sengen.

Jeg bærer ikke preg av å tilbringe tid på noe helse studio men har kroppen til en med fysisk arbeide, litt mer på midten enn idealet, men trives med det.

Ellers er jeg utrustet godt over snittet (nevner det i tilfelle det er viktig for deg)
Og er kunnskapsrik nok til å kunne føre en samtale om det meste.

Når det gjelder din fysikk, stiller jeg ikke noe spesielle krav annet enn at du bør verken være sykelig tynn eller bli mast på av fastlegen om slanking.

Ellers er det tilstrekkelig at du er glad og hyggelig. Alderen din? Finner vi tonen og trives sammen, er alder bare et tall.

Nysgjerrig? Det er ikke farlig å sende noen en liten pm og spørre seg for litt.

Ps henvendelser der jeg blir bedt om å kontakte deg via dating sider og lignende, blir oversett. Kontakt foregår her inntil vi eventuelt utveksler andre mer private kontakt metoder.

Ps 2. Denne annonsen står under mann søker kvinne, tittelen starter også med ordet kvinne, det betyr at jeg ønsker svar fra en kvinne, IKKE en mann, IKKE en som bare er kledd som en kvinne , og heller ikke fra noen som via kirurgisk hjelp ble kvinne i voksen alder.