Tittelen var det hele kort presentert. Nå er du her for en titt på hva nå dette er for noe. Vel, her er det;

Kanskje kan det hende du kjeder deg, at det er for lenge siden sist men er litt i tvil på om du ønsker å ta kontakt med noen herfra. Det er litt for mye «beinhard stake, kjøre hardt, ta deg» osv. Mye griseprat som er gøy om man er enig om det men kanskje ikke i selve introduksjonen.

Du er kanskje ung, eller eldre enn meg. Der ligger ikke nøkkelen for min del. Nøkkelen for min del er spenningen når vi treffes, vel vitende om hva som antagelig skal skje.

Ellers er jeg 33, hyggelig og respektfull mann i arbeid. Jeg er ute etter spenningen, men ikke for enhver pris. Diskresjon, respekt og respekt for hverandres privatliv er viktig. I bytte får du en kjekk kar med en kropp han er fornøyd med som har evnen til å gi og ta etter begges behov. Og som er leken. Det vil si rimelig åpen for det meste. Og som også setter pris på litt pjatt og fjas og ikke kun ute etter å «ta deg». Selv om jeg kan det også dersom det hele stemmer.

Hvis dette pirret nysgjerrigheten i det minste, så er jeg åpen for å høre fra deg. Jeg tror vi begge ville vært fornøyd med resultatet.