Hei på deg!

Det er vanskelig å beskrive seg selv, hvertfall på slike sider. Jeg anser meg selv som hyggelig, oppegående og reflektert for alderen, samtidig som genetikken (og litt personlig innsats) har gitt meg et, det jeg vil kalle for over middels bra utseende både her og der. Ble det cocky? jeg håper ikke det. Jeg har tro på meg selv som ung og ambisiøs og føler jeg kan stå inne for det som er skrevet over.
Hvem jeg egentlig er, historikken min, meningene mine osv, må du nesten ta kontakt å spørre meg om.

Jeg holder for tiden til i Bergen (jobb) og føler jeg har vært min del på byen. Ikke det at utelivet i Bergen er dårlig, men jeg er lei av "jaget" på byen, og hele den settingen der. Jeg var glad i byen før og det virket som om det motsatte kjønn satte pris på min tilstedeværelse på byen, men jeg er rett og slett lei maset, tilbudene og jakten generelt.

Grunnen til at jeg har opprettet en profil her inne er rett og slett på grunn av en kamerat sin anbefaling. Jeg er litt skeptisk til dette, men hvis det er som han sier, så kanskje får jeg en hyggelig melding her inne fra en oppegående,seriøs og sexglad kvinne. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er glad i sex. Jeg liker alle aspekter av det, eksperimentere litt, slippe hemningene løs og det finnes ikke noe bedre i verden enn en kvinne i armkroken som nettopp har oppdaget stjerner hun ikke trodde fantes før. Jeg ser kanskje på sex som en slags rus. Ikke er jeg avhengig, men for mannen i gata, er dette våres dop! i tillegg til kampsport. La oss ikke glemme kampsport. Det er noe med det å kjempe, og kjenne seg litt mørbanka etterpå. Det er en god følelse!

Ja, jeg er høy og jeg er trent. Jeg ser bra ut, og uten å gå for mye inn på det her, så er det en relevans mellom kroppsfigur og utstyret der nede. Jeg tillater meg selv å være litt selvgod på slutten og si at jeg er velutstyrt og vet hvordan jeg skal bruke redskapet.
For å lette litt på trykket etter siste avsnitt der, får jeg avslutte med at jeg er en hyggelig fyr ifølge de aller fleste, og oppfattes som en positiv attribusjon i sosiale sammenhenger og jobb.

Det virker som om de fleste kvinnene her inne er eldre enn meg, og søker eldre menn en meg. Dette forstår jeg veldig godt, men ikke la deg avskrekke av den "lave" alderen min, jeg ble tidlig voksen og oppfattes av andre gjerne eldre enn det jeg er. Mentalt sett hvertfall.

Da tror jeg at jeg har fått ned litt forskjellig om meg. Nå gjenstår det bare å få vite litt mer om deg

Bilder skal du få, men jeg legger ikke ut noe her